Waarom By Bikkel

Iedere hond verdient een lekkere snack op zijn tijd. Ook jouw trouwe viervoeter met een voedselallergie. Bij By Bikkel kun je losse snacks en honden verrassingsboxen kopen voor iedere honden, dus ook voor honden met een voedselallergie. Niet iedere hond is hetzelfde en niet iedere hond heeft dezelfde allergieën. By Bikkel houdt hier rekening mee bij het samenstellen van de verrassingsboxen. Om er zeker van te zijn dat jouw hond kan genieten van al het lekkers in de box én dit lekkers ook geschikt is voor jouw hond, kun je bij het bestellen aangeven welke voedselallergie(ën) jouw hond heeft.

Wie zijn wij

Fleur van By Bikkel honden verrassingsboxen

Mijn naam is Fleur. Ik ben de oprichtster van By Bikkel. 

Bikkel heb ik geadopteerd uit het asiel toen hij vier jaar was. In het asiel vertelde ze dat Bikkel gevoelige darmen / voedselallergie heeft. Ik merkte hierin dat ik het lastig vond om lekkere snacks te vinden waar hij goed op reageert. 

Toen dacht ik, dit moet makkelijker kunnen. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor andere hondeneigenaren. Hiermee is het idee voor By Bikkel ontstaan.

Woef, ik ben Bikkel, ik ben een kruising tussen een Pug (mopshond) en een Beagle, een Puggle dus. 

Helaas weet ik niet veel van mijn eerste vier jaar. Ik ben zwervend op straat gevonden en naar een dierenasiel gebracht en niet meer opgehaald door mijn vorig baasje. Gelukkig vond Fleur mij en vond ze mij zo leuk en lief dat ze mij uit het asiel haalden. 

Ik ben het “brein” achter het idee voor de honden verrassingsboxen en daarom ook mede oprichter van By Bikkel.

Bikkel van By Bikkel honden verrassingsboxen

Wat kun je verwachten van By Bikkel?

Bikkel weet hoe het is om een allergie en gevoelige darmen te hebben. Hij kiest daarom ook alle producten met zorg uit. Zodat niet alleen hij blij wordt, maar ook andere honden en hondeneigenaren. Bikkel helpt Fleur met het uitzoeken van de lekkerste kauwbotten, snacks en leuke speeltjes voor in de verrassingsboxen. Wij hebben alle producten met zorg uitgekozen, zodat andere hondeneigenaren met een gerust hart losse snacks of een leuke honden verrassingsbox kunnen bestellen. In de box vindt je een klein foldertje met meer informatie over de producten die in de box zitten.